"Ice Pier" wordt vervangen door "Snow Bell", Peking Winter Reviva opende het dorp

"Ice Pier" wordt vervangen door "Snow Bell", Peking Winter Reviva opende het dorp

De banner van elke deelnemende delegatie in Beijing Winter Aoyun is opgestaan. Beijing Nieuws Reporter Sun Haikuo Xinjing Nieuws (Chief Reporter Sun Haiguang) 25 februari, Peking Winter Anion dorp opende officieel het dorp. Op dit moment is het relevante landschapsconversiewerkzaamheden in de Winter Iow-dorp in Beijing voltooid en is de banner van elke ingangsdelegatie gestegen.

Beijing Winter Paralympics vindt plaats in Beijing, Yanqing, Zhangjiakou in Beijing, Yanqing, Zhangjiakou van 4 maart tot 13 maart. Tijdens de Peking Winter Paralympics wordt verwacht dat Beijing Winter gehandicapt dorp meer dan 1.000 bedden aanbieden. Yanqing Winter gehandicapt dorp krijgt meer dan 500 atleten en foutambtenaren, Zhangjiakou Winter verdwijning zal naar verwachting meer dan 700 atleten en teams verwelkomen. Ambtenaren. Na het einde van de Olympische Spelen in Beijing, heeft Dongao Village de conversieperiode ingevoerd, opgezet en debuggen in termen van bronchograafs, barrièrevrije faciliteiten. Het restaurant plant het gebruik van eetgelegenheden en drankjes en behoudt zich de eethoek voor rolstoelgebruikers. Het vierkante gebied heeft orthopedie, prothese en rolstoel reparatiecentra.

Het vervoersveld is uitgerust met een obstakelvrije shutdown, en biedt een speciaal platform voor gehandicapten en parkeerplaatsen, en is uitgerust met gespecialiseerd hulpmedewerkers.

Personeel en vrijwilligers schilderden "Snow Bell" op de publiciteitsbord.

Beijing Nieuws Reporter Sun Haikuo 25 februari, Peking Winter Reviva opende officieel het dorp en het relevante landschapsconversie is ook voltooid. In het dorp, veel gebieden met betrekking tot het Olympisch landschap, "Snow Bell" heeft de "Ice Pier" vervangen. In het mediacentrum zullen personeel en vrijwilligers ook de "Ice Pier" vervangen op de publiciteitsboard om te "sneeuw".

In het Winter Disapper Dorpsplein zijn de vertegenwoordigers van delegaties gestegen.

In de komende paar dagen zal Beijing Winter Reviva de piekperiode inleveren.

Beijing Nieuws Chief Journalist Sun Haiguang.