"Maak je geen zorgen, hoe geluk ‘(Xin Xin, China)

"Maak je geen zorgen, hoe geluk ‘(Xin Xin, China)

  Nu, waar de kaders op alle niveaus van onze Communistische Partij de mensen moeten stellen: waar voor soort het goede leven aan wordt gedacht? Beter leven, laten we het samen nemen om het te bereiken.

  - Xi Jinping is onder de warme zon, en de rode tegel gele muur Tibia, het venster is duidelijk en het raam is helder.

De 51-jarige herders in het zuiden zullen het kleine in het buitenland laten spelen, en het huis zit vol met schorpioenen, draai en fruit, het vuur wordt naar voren gebrand, en de melkthee is geurig.

  Hier is Yuci Village, Guilui Tong Tongzi, Zhaobei Tibetaanse autonome prefectuur, provincie Qinghai, met een gemiddelde van 3300 meter boven zeeniveau.

  Op 8 juni 2021 kwam algemene secretaresse Xi Jinping naar deze Tibetaanse Herder om de hervestiging van nieuwe dorpen te verplaatsen, en ik ging naar San om een ??gast te maken. In het gezicht van enthousiaste mensen zei algemene secretaresse dat hij zei: "Ik ben erg blij om je te zien, heel vriendelijk, we zijn allemaal een gezin, alle broers en zussen.

Het zien van je dorp is erg groot, iedereen is erg blij, we zijn erg tevreden, je kunt de diepe affectie van het feest en de overheid voelen.

"Aan het begin van het nieuwe jaar bezocht de verslaggever dit dorp, hoorde de liedjes van tijd tot tijd, en de huishoudens vulden de smaak van geluk." We moeten een plattelandsweergave-demonstratiepunt maken "" Ik gaf de algemene secretaris van de Algemene secretaris voor de secretaris-generaal. "San Nan zal de situatie van de secretaresse van Xi Jinping niet vergeten," kwam de generale secretaris thuis, ging niet meteen zitten, maar vrolijk buiten het huis, met iedereen om naar huis te trekken. Algemene secretaresse is eigenlijk in de bezorgdheid over onze productie en leven.

"Soutan bleek alleen een paar foto’s van de tafel, toen hij deze foto’s vasthield om de veranderingen in het gezin te introduceren.

"In het verleden had mijn familie twee eenvoudige aardebouwen, 30 vierkante meter, en weilandwater en elektriciteit, het toilet is open en de lijnen van zelfs de soortgelijke zijn niet.

"Eind 2014, na de introductie van het gemakkelijke armoedebeleid, maakte Southern, dat hij hoorde dat de overheid 10.000 yuan heeft gesubsidieerd, en hij kan leven in een lichte bakstenen gebouw, onmiddellijk geregistreerd, verplaatst van het grasland in het nieuwe dorp." Waterkracht is beschikbaar, de cementweg heeft zich verspreid naar de deur, Aguadu (Tibetaans: goed)! "Wil je een nieuw huis hebben, de dagen zijn nog steeds een strak." Ik oorspronkelijk een klein dier, alleen door 8 koeien. "Aan het einde van 2015 maakte Soutan een familie die als armoede werd ge?dentificeerd en ik kocht een schaap met armoedebestrijdingsfondsen. Aquacultuurschaal.

"Na een paar jaar hard werken heeft Soutan thuis 80 schaap, 20 koeien gemaakt, dochter streeft ernaar om naar de openbare welvaartsposities te gaan, een maand 2400 yuan te verdienen, de schoonwetgeving moet worden ingehuurd door de County TV, Met een maandelijks inkomen van 2.700 yuan. 2021, heeft Soutan in totaal meer dan 110.000 yuan gemaakt, en per inkomen per hoofd van de bevolking van 2100 yuan in 2015 tot 20.000 yuan.

  "Na het verlaten van het grasland, gaat de oude man een dokter zien, en het kind is ook handiger. In 2017 bereikte ons dorp het hele dorp.

"The Village Branch Soutan Cai Fu du is" 90 "na", hij toonde de 2021 transcript van Guolo Tong Ma Zun Village: het netto-inkomen per hoofd van de bevolking van de dorpelingen, de oprichting van het kaarthuis 8600 yuan, via project lease, enz . Het dorpscollectieve economische voordelen overschreed 390.000 yuan. In de toekomst opende Zhang Mingpu, de eerste secretaris van het dorp in het dorp, een schematisch plan voor de drie yi gefluisterd, "moeten we de revitalisatiepunt van een land bouwen, de maaltijd van het land , de natie, het handwerk van de natie, sightseeing veeteelt is er een. "Soutan zal van plan zijn om een ??winkel te openen, hun eigen, boter, krullend te verkopen.

"Onze Tibetan heeft een gezegde: geen bitterheid, die gelukkig is.

Met een goed beleid doet u hard, zoetere dagen zijn nog steeds achter! "Zijn Xiaoyang Sun Ganglang is over de leeftijd van verjaardag, de grote naam is Soutan om de" DAVA DONG ZHI "te laten, wat betekent dat zijn toekomstige heldere geluk!" Accommodatie Chakamin zal dit jaar openen ", behalve vee- en schapenhouten en openbare welzijn seksuele posities , het beschermen van de ecologie is ook een belangrijke bron van inkomsten uit Sakuo.

  "Algemene secretaresse is zeer bezorgd over de bescherming van het ecologische milieu. Ik ging naar het Qinghai Lake Fairy Wan voordat ik naar het dorp kwam. ‘Soutan zei, toen hij rapporteerde aan de secretaris-secretaris van Xi Jinping, de situatie van het graslandbeheer, en zei Die maandelijks zijn er 1200 yuan van salaris, en de secretaresse is zeer tevreden.

  Op dit moment zijn er 19 Prairie Tube Care-werknemers in Guilui Tong Ma.

Elke of twee dagen laat Sony de metgezellen op een motorfiets rijden, naar de verantwoordelijke paneelinspectie, het afval ophalen, het hek repareren en vuur bevorderen.

Hoewel het moeilijk is, is het leuk.

In het verleden veranderde een eenvoudig graslandgebruik in een ecologische beschermer en een gedeelde aandeelhouder. Strikt voldoen aan de pastorale en veeteelt en kan ook een ecologische prijs ontvangen.

  In de afgelopen jaren blijft het waterniveau van het Qinghai-meer stijgen, en de ecologische omgeving is voortdurend verbeterd. "Wilde antilope, overal rond het gras," Southern Southern, is een paar uitgestorven Puzhi, Qinghai Lake is de enige habitat ter wereld. In de afgelopen 14 jaar is het aantal plantenpopulaties aan de oevers van Qinghai-meer met ongeveer 9 keer toegenomen. "Nu, ze worden Chinees genoemd aan de Goden!" "Ecologie is goed, ons dorp werd beoordeeld als een mooi toevallig platteland in China, en de mensen die aan de namen kwamen, waren meer!" Zhang Ming zei dat dit het onderste gas is van het toerisme. De heuvel van het dorp is verspreid met een rode verborgen kool en tent, zoals een graanparel wordt gestekend. "Dan is er een GRANIT Plum Resort, de catering is opstaan, het accommodatie-chalet is dit jaar open." Zhang Ming Collar liep de verslaggever langs de Wood Stack Road, "omringd door kinderparadijs, veeteelt en andere ondersteunende faciliteiten , geef toeristen een overvloedige ervaring.

"De resortbaas is Renqing Lang, opende het busje met vrienden uit de provincie, met het beddengoed voor het houten huis. Sinds de 2020 heeft hij een resort gecontracteerd, hij zal niet inactief zijn. 2021, Huku House The Catering Project geopend, De belangrijkste hit, Sichuan Cuisine, 4 maanden toeristen ontving meer dan 4.000 mensen, en het account was 300.000 yuan.

"Meer dan een dozijn herders in het dorp zijn hier aan de obers, en ze hebben hun huizen gerealiseerd.

"Renqing Cai Lang zei, Renqing Lang is de energie van de Rooso Tong Ma Zun.

"Het uur wacht op de zwarte tent van het jak haar, en de winter is in de winter, en het is nog steeds zo’n huid.

"Na het opgroeien, verkocht hij de holle baksteen, opende hij de kledingwinkel en vormde hij een bouwteam om warme loodsen en veehandelingen voor de dorpelingen te bedekken.

Vandaag heeft hij helemaal afscheid van het leven van herders, "full-time" als baas. Over "New Business" gesproken, Ren Qingcai Lang is zo lachen: "Ik heb nog steeds geen 60 jaar oud, en ik kan iedereen om 10 jaar te doen, en het bedrijf van het kleine houten huis maken. De sesam is hoog! "" Nu kan Yak Velvet schat worden "Een lange sjaal van de koffiekleur aan de nek van Sonan is erg opvallend. "Dit is een YAK SCARF, en het dorp heeft het bedrijf gemaakt om te produceren, de klokdoek (Tibetaans: warm)!" Yak Fashile is anders dan het Yak-haar? " Met nieuwsgierigheid kwam de verslaggever naar het dorp buiten de Ayati Yak-producten Cultuur Experience Hall.

  Binnen, sjaals, viltgaten, slippers, hangende ornamenten, Taiwan-doek … allerlei soorten Yak fluwelen producten borstel in de planken.

De 23-jarige ZONGJI is het opruimen van de goederen. Ze is verantwoordelijk voor de verkoop en het dorp. "Yak Fashile is zacht en warm dan het jak haar." Zongji greep een yak fluweel, "al eerder, de yak veranderde, de yak viel weg, nu kan de jak schat worden!" Verander "afval" is schat, duo Jie de zakelijke kansen maken.

Hij werd geboren in Guilu Tong Zongcun, en zijn moeder nam ze in de provinciale stad om hem naar school en zijn zus te laten gaan. De jonge Daojie is niet geslagen door arm. Hij kiest ervoor om te worstelen en deel te nemen aan het College toelatingsexamen door Qinghai Normal University. Na het afstuderen is hij bezig met vertaalwerk in Chengdu.

  "Wanneer ik contact heb, vond ik dat Yak Velvet-producten op veel plaatsen populair waren, en het marktpotentieel groter is." Denken aan de HomeTown Yak Resources is zo rijk, DAO JIE zal in 2014 resolute terugkeren naar huis, in 2014 Ontwikkelingsverkoop Co., Ltd. Onder de overheidsteun kocht hij de eerste koeienetto.

In het begin geloofden de herders niet dat de YAK geld kan verkopen. "We lopen een huis, leggen de economische waarde uit van YAK, biedingen om te verwerven." De herders zagen de voordelen, haasten zich om Yak te verzamelen, en de provincie wordt ook geopend . Training met betrekking tot CowPrift-productieproductie.

De vrienden in het dorp hebben 6 jaar gewerkt in Dujie en de groei is de technische backbone en kan worden ontworpen om nieuwe patronen te ontwerpen.

"Alle mobiele telefoon is online, 80% wordt verkocht via e-commerce." Ze zei: "Onze producten zijn ook in het buitenland verkocht." De markt is groot en de weg naar ondernemerschap wordt breder.

In 2021 verkoopt Ajac meer dan 4.000 yak fluwelen producten, het bedrijfsresultaat van 2 miljoen yuan, meer dan 1.000 van de omliggende gebieden en de omliggende gebieden. Duji wordt "The Leaders of the Youth Youth Youth Of Qinghai provincie genoemd. "Algemene secretaris Xi Jinping is gehouden in de ontwikkeling van minderheids- en etnische gebieden." Duji laat me zeggen: "Happiness wordt worstelen, we zullen ook meer herders meenemen om te vergroten, Xiu Jie (Tibetaans: Kom op)!" (Editor: Chen Mingju, Liu Peiran) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.