"Changjin Lake" achter-the-scène productie Team Delen Creation Story

"Changjin Lake" achter-the-scène productie Team Delen Creation Story

  Shanxi avondnieuws (Reporter Li Wei) op ??de avond van de 14e, Hunan Satellite TV "elke dag" "Great War Movie". De secretaris-generaal van het militaire onderwerp Militaire Werkcomité van China Film Society, Li Xuezheng, directeur van de Golden Shield Film en Television Center, en het "Changjin Lake" Action Director Lin Feng Live nam deel aan de hoek.

Meng Jia, Qi Si, Wu Zelin deelde zijn "militaire" herkomst; vier "goede leergroep" leden daagden eerst de context van de oorlog uit, het handelen is vol.

  De oorlogsfilm is in de afgelopen twee jaar een belangrijke kracht geworden in de binnenlandse filmmarkt. De "elke dag" nodigt uitnodigt de huidige China militaire filmmarkt ervaren zwaargewicht scènes om naar de programmanwerf te komen, om de scène van de oorlogsfilm achter de te onthullen scènes.

De grootvader van Qi Si is de luchtmacht. Grandpa is een militaire arts die heeft deelgenomen aan de anti-Amerikaanse hulp; Menmele is de marine-familie; de ??grootvader van Wu Ze Lin is ook een militaire arts geweest.

"Gekookt gezicht" Li Xuezhheng in de naam "People’s Name" wordt geanalyseerd in het programma. De verschillen tussen de Chinese en buitenlandse militaire filmmarkten, de film "Changjin Lake" Scene Movement Director Lin Feng leefde op hoe je een ‘nul basis’ wordt Uitstekende activering van de actie. Het "Everyday" -programma nodigde ook de topproducent uit van de militaire film eerste regel in de scène, het geheim "hoe de oorlogsfilm is geboren".

Liu Zhen, geboren in 1994, studeerde af aan de Central Drama Academy, transformeerde van de identiteit van de acteur naar de visuele effectontwerper van vandaag, kunstbegeleiding en rekwisieten vuurwapenproductie-expert, met 500 pistool-rekwisieten voor "Changjin Lake"; Gasten nog steeds film en televisie militaire gids Yan Baobao en binnenlandse film en televisie Heavy Duty Equipment Profielderken Jin Chengfeng; War Fireworks die het achterste-the-scènes uitstraalt Yin Xingyun en Tongqingbo hebben de hoogste vuurwerk-explosie speciale effecten van het hele land gebracht, met het sterke niveau van de filmindustrie van mijn land. Bovendien maken de speciale effecten van onze soldaten in de film "Changjin Lake" talloze kijkbeweging, maar weinig mensen weten hoe deze realistische wonden worden getekend. Het fysieke speciale effect Technische begeleiding van de "oktober" "acht", "emancipeert de eindbesparing", en het Permanent Comité van de China Film Television Technology Society High-Tech Commission, Xue Song kwam naar de show en vertelde hoe de oorlog make-up "is getekend.

De informatie is vol, laat de live-acteurs, het publiek profiteren van het publiek. (Editor: LI LIN).