"Madet" dispersie highlights de sterke afschrikkende werking van Hong Kong Guohang Law (Wanghai Building)

"Madet" dispersie highlights de sterke afschrikkende werking van Hong Kong Guohang Law (Wanghai Building)

  Onder de krachtige afschrikking van de Hong Kong Guohang Law, de "Folk Mensenrechten Front" (aangeduid als "Made in") op 15 augustus, op lange termijn "de rechten van folk human front" (als "Made in" genoemd) op 15 augustus. "Militaire" ontbonden, weer volledig tonen de kracht van Guohang Law Hong Kong op ernstige nadelige gevolgen voor alle soorten van de nationale veiligheid organisaties.

Onder de Hong Kong Guoxian, zal een ramp vallen alleen het einde van de weg. Hong Kong Guoan De wet is de "Dinghai Treatment" dat de welvaart van de SAR in stand houdt. "People’s Around" te verzetten tegen de drie wetgeving van de basiswet van de SAR Hongkong, het opzetten van een tegengesteld aan de nationale veiligheid te handhaven, garantie Hong Kong de welvaart en stabiele oppositie, op lange termijn spel mee naar het vernietigen van "één land, twee systemen" Hong Kong praktijk, en druk op "één land, twee systemen" beleid bottom line Role. Sinds 2002, "Self-verklaring" Self-verklaring "Gevestigde", het heeft nooit ingeschreven in Hong Kong wet, die een compleet illegale organisatie.

"Militaire" bijna verzamelde al Hong Kong oppositiegroepen, organisatoren vechten meestal "vrede rationele non-geweld", "streven naar democratie", vechten tegen de centrale, ramp Hong Kong, en het is diep zondig.

  In de afgelopen 19 jaar, de "Madet" mond kwam om de rechtsstaat te handhaven, en het was nodig om de juridische bottom line botsen zonder incistence.

Ze spelen de zogenaamde mensenrechten democratische vrije banner, maar ze deden de slechte dingen die de belangen van de burgers van Hongkong kwetsen.

"People’s arracks" aggregeren alle wegen tegen alle lagen van de bevolking, "揽" beleid, de nationale en de SAR veiligheid in gevaar te brengen, beschadiging van de fundamentele belangen van het land en de SAR, slepen Hong Kong in de afgrond.

  Sinds de terugkeer van Hong Kong, veel illegale bijeenkomsten hebben veel lokale illegale bijeenkomsten, achter de gewelddadige confrontatie, zijn er "mensen" kwaadaardige figuur.

De antiqi gebied voldeed aan de constitutionele verantwoordelijkheid van de nationale wetgeving inzake beveiliging, anti-repareren en het bouwen van een high-speed rail promotie tussen de twee plaatsen, de anti-regering van de SAR bevorderde de aanleg van infrastructuur en zorgen voor verbetering van de economische mensen levensonderhoud, "het volk" waren duidelijk te zien in de Hong Kong samenleving. In de illegale "Medium" en "Modified Storm", ze zijn direct bevel planning. Het is het achter de schermen van het evenement te upgraden tot ernstige rellen, of samengespannen de externe krachten om de Hong Kong versie van de "kleur revolutie beginnen ".

  "Mado" is onvoorbereid, en het heeft zich ontwikkeld tot gewelddadige aanvallen, aanvallen passagiers, Airstroke, gevangen in Hong Kong de samenleving in het water.

Ze illegaal bezet en vernietigen van de Wetgevende Raad, beschadigde het nationale embleem, sleept u de nationale vlag, en in het openbaar te organiseren om de kanteling van de regering van de SAR, en probeer naar Hong Kong Governance rechten vast te leggen. Ze hebben de buitenkant anti-China macht, het ombuigen van de zwart-wit, laat de algemene conferentie in de multi-country toilet, voor de "", open voor het "één land, twee systemen", pleiten voor "Taiwan onafhankelijkheid" "Hong Kong alone" te steken, en het is niet moe het is echt naar de bron van Hong Kong. Met de grootheid van de Hong Kong Guohang Law, "Madet" is momenteel de eerste en verscheidene eerdere convergers zijn ropened door het touw, en het lidmaatschap van groepen vogels gemaakt.

"Mado" zelfkennis is een ernstige vleugje van "één land, twee systemen" bottom line, in strijd is met Hong Kong Guohang wet en een aantal van Hong Kong lokale wetten, en onderzoekt Hong Kong politie, in een poging om de "Golden Shell verwijderen "truncing, dit is volledig wishful thinking. "Militaire" ineenstorting is het hart van de mensen, het is self-acquisitie, zoals voorheen "Yellow Med Medal", "Apple Daily" aangekondigd opschorting, Hong Kong onderwijs toxische tumor "onderwijs vereniging".

In de Hong Kong Guohang Law, is Hong Kong nooit meer weggegaan in het kader van de chaos en chaos, iedereen, en niemand.

  Hoe dan ook, terug te keren naar het juiste spoor, is een algemene trend in de Hong Kong Society.

De afkondiging van de Hong Kong Guoan Law, het onthullen van Hong Kong chaos, realiseerde een belangrijke draaien, is een belangrijke mijlpaal van "één land en twee systemen". Op dit moment, Hong Kong stapte uit de nevel en verwarring, die heeft geleid tot ongekende ontwikkeling kansen in opgenomen in de nationale ontwikkeling algehele situatie.

Op dit moment zijn alle lagen van de bevolking in Hong Kong zou de consensus van de nationale veiligheid verder te condenseren, en volledige uitvoering van de Hong Kong Guoan Law, het principe van "Patriot Gouverneur" verder uit te voeren, en ervoor te zorgen dat Hong Kong "één land, twee systemen "praktijk, zodat "East Beads"光华! (De auteur is een commentator voor deze krant) (Editor: Bai Yu, Zhao Xinyue) Sharing meer mensen laten zien.